VAN DEN BROECKE  BVBA
Alle verzekeringen - Fintro Bankagentschap

Bijstand binnen- en buitenland

 

Waarom een Bijstandsverzekering 24/24?

Dankzij deze verzekering kunt u 24 op 24, 365 op 365 dagen per jaar rekenen op bijstand onderweg met uw wagen. Bijna alles wat ook maar kan gebeuren met uw voertuig, uzelf of uw passagiers is gedekt. Kortom, u kunt steeds met een gerust gemoed de baan op.

 Wie wordt verzekerd?

De personen die bij thuis gedomicileerd zijn kunnen genieten van de bijstand aan personen, evenals de personen die zich in het verzekerd voertuig bevinden bij ongeval of pech. Afhankelijk van de algemene voorwaarden, of mits vermelding in de bijzondere voorwaarden van uw verzekeringspolis kunnen andere personen worden verzekerd. Dit kan het geval zijn indien u als vereniging of onderneming een combinatiepolis wenst af te sluiten.

Wat wordt er gedekt?

Een Bijstandsverzekering komt tussen voor de medische en hospitalisatiekosten die u maakt ten gevolge van uw verblijf in het buitenland . Ook alle praktische problemen die kunnen voortvloeien uit ziekte of ongeval worden u uit handen genomen: repatriëring, heen - en terugreis van een familielid, begeleide terugkeer van de kinderen, eventuele extra hotelkosten, verlenen van rechtskundige of technische bijstand na een ongeval en ga zo maar door. Let op: de maximale tussenkomsten verschillen sterk van verzekeraar tot verzekeraar. Voor u vertrekt kunt u beter eerst met ons contact opnemen teneinde u de beste dekking te kunnen geven.

U kiest de formule op uw maat

Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij u verschillende formules aanbieden. Afhankelijk van uw verplaatsingen kunnen wij u 2 type basisdekkingen voorstellen:

1) Bijstand Voertuigen Binnenland 

geldig in gans België, pechverhelping vanaf u thuis, dus ook indien uw wagen met een lege accu voor uw deur geparkeerd staat.
een vervangwagen wordt u aangeboden indien het voertuig niet onmiddellijk kan worden hersteld.
terugreis van de bestuurder en inzittenden.

2) Bijstand Binnen- en Buitenland

U geniet de service van de Bijstand Binnenland, aangevuld met:

een wereldwijde dekking is voorzien voor de gedekte personen ten gevolge van ziekte of ongeval of overlijden.
het verzekerde voertuig wordt verzekerd in de gedekte landen vermeld op uw verzekeringsbewijs (niet doorstreepte landen).


Dit zijn enkele voorbeelden van gedekte schadeposten. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bieden wij u steeds de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte aan, waarna wij u in detail de gedekte waarborgen zullen bezorgen.